Projekt

Clarges Mayfair

Londýn

Architekt
Squire & Partners
Klient
British Land
Stav
Dokončeno

Společnost MFS byla přizvána firmou British Land ke spolupráci se Squire & Partners na technickém řešení jejich jedinečného projektu rezidenčního a kancelářského komplexu s výhledem na Buckinghamský palác na Piccadilly v Londýně.

Na tomto projektu byly použity plně zakázkové bronzově eloxované hliníkové velkoformátové pevné, otvíravé, posuvné i skládací prosklené sestavy, které jsou vloženy do samonosných prefabrikovaných betonových fasádních panelů obložených vápencem.

Bloky A & D tohoto projektu jsou rezidenční, zatímco bloky B & C jsou kancelářskými budovami nejvyšší kategorie. Jedním ze složitějších úkolů tohoto zajímavého projektu bylo vyřešit velkoformátové zasklení obchodních jednotek v přízemí bloků A a B.

Tento projekt byl dokončen v roce 2018.